Veel gestelde vragen

Op dit moment hebben wij alleen de verpleegassistent en ziekenverzorgende opleiding. Onze bedoeling is om ook de verpleegkundige opleiding te bieden vanaf 2022. Dit proces loopt nog. Zodra dit geregeld is, zullen wij dit via Facebook en onze website bekend maken.

Ja, wij zijn erkend bij Ministerie van Volksgezondheid. Om dit te checken kun je contact met hen opnemen via telnr. 108.

Dit zijn de toelatingseisen:
– LBO – A diploma
– 2e leerjaar LBO/B/C succesvol hebben doorlopen
– 2e Mulo succesvol hebben doorlopen
– 3e leerjaar LBGO-V/AE stream succesvol hebben doorlopen
Dit zijn de toelatingseisen:
– LBO – B diploma
– LBGO-V/AE diploma
– 3e leerjaar MULO succesvol hebben doorlopen
– Verpleegassistenten diploma
– 4e leerjaar avond MULO succesvol hebben doorlopen

Als je niet zeker bent of je in aanmerking komt voor een opleiding kun je altijd even contact met ons opnemen. Je kunt bellen naar: +597 8410016, +597 8809989 of +597 8753619 of je kunt langskomen op maandag, woensdag of vrijdag tussen 08.30 – 13.00 uur.

Locatie Suriname
Mr.Jaggernath op het terrein van huize Albertine
Lachmanstraat 67
Paramaribo

Verpleeg Assistent SRD 6,000
Zieken Verzorgende SRD 7,500

Nee op dit moment helaas nog niet.

Ja dit is mogelijk.
 
De ZV opleiding duurt 18 mnden kost srd 6000 plus srd 1500 inschrijfgeld.
Het inschrijfgeld mag in 2 termijnen worden afgelost en het college geld wordt in 12 maanden afgelost. Dit is dus srd 500 p/mnd.
 
De VA opleiding duurt 12 mnden kost srd 4500 plus srd 1500 inschrijfgeld.
Het inschrijfgeld mag in 2 termijnen worden afgelost als het niet in èèn keer kan worden betaald en het college geld wordt in 9 mnden afgelost. Dus srd 500 pmnd.

Onze opleidingen zullen plaats vinden op locatie: Mr Jaggernath Lacmonstraat 67 in Parimaribo, op het terrein van Huize Albertine. Wij hebben geen online lessen en ook geen andere locaties.

ZV opleiding stagemogelijkheden:
ziekenhuis, bejaarden tehuis, psychiatrische instelling, op de poli, kraamzorg

VA opleiding stagemogelijkheden:
ziekenhuis, bejaarden/verzorgingstehuizen, thuiszorg, crèche

Vanuit de opleiding wordt er stage geregeld.

Jazeker. Het curriculum van de opleiding is geschreven volgens het kwalificatiestructuur van Nederland, als ook van het Caraïbisch gebied. Het diploma biedt daarom de mogelijkheid om in Nederland als in het Caraïbisch gebied te werken.

Het curriculum van de opleiding is geschreven volgens het kwalificatiestructuur van Nederland, als ook van het Caraībisch gebied. Het diploma biedt daarom de mogelijkheid om in Nederland als in het Caraībisch gebied te werken.

Je kunt je inschrijven via het inschrijfformulier online: Klik hier of op onze locatie: Mr.Jaggernath op het terrein van huize Albertine Lachmanstraat 67, Paramaribo. Je kunt op de dagen; maandag, woensdag, vrijdag tussen 08.30 – 13.00 langs komen.

De lesdagen zijn 5 dagen per week van 15.30 – 21.15 uur.

De lestijden zullen in de middag/avonden zijn van 15.30 – 21.15 uur.

Je bent zelf verantwoordelijk voor het vinden van een baan. Uiteraard is de zorg in Suriname een veel gewilde baan en is de vraag groot.

Op dit moment nog niet. De bedoeling is dat we dit vanaf januari 2022 wel gaan doen. Houd onze Facebookpagina en website in de gaten voor meer informatie.

Nee, Iedereen is Welkom. Het belangrijkste is, dat je voldoet aan de toelatingseisen.

Tatoeages die bedekt kunnen worden zijn geen probleem. Indien je zichtbare tattoos hebt dan is wat niet bedekt kan worden dan is dat wel een probleem omdat, wanneer je bijvoorbeeld stage wilt gaan lopen je daar problemen mee kan krijgen, vooral in de ziekenhuizen.